Werken bij...

Madri Totaalinstallateur levert kennis, advies, vakmanschap en kwaliteit. Een lid van het Madri-team beschikt reeds over de benodigde kwaliteiten en vaardigheden en krijgt de ruimte om bekwaamheden verder te ontwikkelen. Belangrijk voor een Madri-medewerker is de juiste motivatie, ambitie en mentaliteit. Hij of zij is doordrongen van het belang van een uitstekende dienstverlening aan onze klant. De dienstverlening van Madri is onderverdeeld in vijf groepen:
    Alle werkzaamheden op het gebied van CV en Gas
    Alle werkzaamheden op het gebied van Electra
    Alle werkzaamheden op het gebied van Water
    Alle werkzaamheden op het gebied van Alarm
    Alle werkzaamheden op het gebied van Daken

In de eigen werkplaats van Madri worden voorbereidingen gedaan voor alle werkzaamheden. De werkplaats heeft bijvoorbeeld een eigen zinkwerkplaats, waar alle mogelijke zinken goten en details worden geproduceerd. Vanuit het ruim gesorteerde magazijn worden de Madri-installateurs bevoorraad. Hierdoor kan snel en efficiënt worden gereageerd op de vraag naar de benodigde onderdelen voor de projecten en onderhoudswerkzaamheden. Madri heeft ook een speciale verkoopbalie waar de magazijnartikelen voor derden beschikbaar zijn.

 

"Wij werken met een club van meer dan dertig enthousiaste collega’s. Er wordt hier stevig doorgewerkt met veel ambitie. Maar er is ook weleens tijd voor een lolletje. We kijken vaak met voldoening terug wanneer we een project keurig binnen de opdracht hebben afgerond"


     
André van Schilt
Installatiemonteur