Jubilerend Madri neemt Roosendaals installatiebedrijf over

STEENBERGEN – Madri install service bestaat dit jaar 25 jaar. Het bedrijf van Marc Adriaansen startte aanvankelijk in 1991 in Etten-Leur, maar verhuisde al vrij snel naar Steenbergen. Hier bouwde Madri een uitstekende naam op. Het bedrijf groeide uit tot een team van 25 vakmensen die hun diensten in de wijde regio verrichten. 2016 wordt voor Madri een extra feestelijk jaar, door de overname van het Roosendaalse installatiebedrijf Van Kaam.

“De werkwijze en mentaliteit van dit familiebedrijf, die in Roosendaal een goede reputatie heeft, sluit prima aan op onze manier van werken. Net als bij ons werd door Van Kaam, in de bijna 90 jaar dat het bedrijf bestaat, uitstekend vakwerk geleverd. Van Kaam genoot daardoor het vertrouwen van een vaste groep klanten. Die zullen zich bij ons eveneens vertrouwd voelen en verzekerd zijn van een uitstekende dienstverlening. Wij werken voor heel veel kleine maar ook grote klanten. Dat kunnen we door een uitgekiende manier van werken. Hierdoor maken we onze slogan ‘van kraanleertje tot volledig project’ waar. Met andere woorden we zijn sterk in kleinschalige particuliere werkzaamheden en ook in grootschalige projecten. Dat allemaal tegen een verantwoorde prijs”, zo licht Marc Adriaansen toe. 

Brede dienstverlening
Hij wijst op het breed scala van diensten die Madri biedt. “Wij zijn er voor gas, water en riolering. Maar ook voor centrale verwarming en warmtepompen, elektra, alarm en zonnepanelen. Op al deze terreinen werken we heel efficiënt met vakbekwame en betrokken specialisten. De vaklieden van Van Kaam zijn bij ons in dienst gekomen, omdat we er van overtuigd zijn dat zij eenzelfde kwaliteit kunnen bieden”.

Jubileumviering
“De overname van Van Kaam gebeurt in ons jubileum jaar. Dit zilveren jubileum hebben we intern al met onze mensen en nieuwe collega’s gevierd. In de komende periode zullen ook onze klanten worden verrast met speciale acties vanwege ons 25-jarig bestaan”. 

    

Volg Madri via...
 

Twitter


Facebook