Daken bij Madri

Van oudsher is Madri specialist in de aanleg en het onderhoud van bitumineuze daken. De grote ervaring op dit terrein waarborgt een kostentechnisch aantrekkelijke aanleg. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk aspect. Ook op het gebied van onderhoud is Madri een uitstekende partner: flexibel, snel en prijstechnisch interessant. Bij calamiteiten bewijst Madri graag waar het bedrijf voor staat: een probleemoplosser die uw noodsituatie snel en efficiënt aanpakt.

Madri totaalinstallateur verricht ook alle voorkomende zinkwerken aan daken en goten. De voorbereidende werkzaamheden worden in de eigen zinkwerkplaats gedaan, waardoor het installeren een minimum aan tijd in beslag neemt. Ook dat is kostentechnisch interessant. In de werkplaats kunnen zinken goten tot een lengte van 6 meter uit een stuk worden voorbereid.
 

 

"Wanneer wij ons werk goed doen, dan gaat een dak jaren langer mee. Dat geldt natuurlijk ook voor goten. Wij hebben als bedrijf een uitstekende naam opgebouwd als het om kwaliteit gaat. Dat willen we graag zo houden"


 Gerard Botermans
Installatiemonteur