CV&Gas bij Madri

De monteurs van Madri Totaalinstallateur zijn gemotiveerd, deskundig en vaardig. Een goede scholing ligt hieraan ten grondslag. Alle installatiewerkzaamheden worden door de Madri-monteurs uitgevoerd: keurig volgens de veiligheids-normeringen en met de beste materialen en onderdelen. Hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat uw installaties veilig en duurzaam zijn.

Op het gebied van Centrale Verwarming levert Madri uitsluitend topmerken. Er zijn nauwe contacten met de fabrikanten Remeha, Bosch en Daalderop. Doordat Madri een belangrijke speler is op de markt van verwarmingssystemen, gebeurt de inkoop van ketels en andere apparatuur scherp. De voordelen hiervan vindt u terug in een aantrekkelijke prijs.

Madri biedt voordelige onderhoudscontracten aan. Hiermee bereikt u twee voordelen: allereerst  bent u voor een vast jaarbedrag verzekerd van zeer betaalbaar onderhoud en betaalt u bij eventuele storingen geen arbeidskosten, maar alleen de kosten van eventueel benodigde onderdelen. Daarnaast zorgt het reguliere onderhoud voor een langere levensduur van uw cv-installatie, minder storingen en een veiliger gebruik. Elders op deze website kunt u zich eenvoudig voor een onderhoudscontract aanmelden.


CV&Gas particulieren

Madri Totaalinstallateur heeft een eigen team dat gespecialiseerd is in de aanleg en onderhoud van CV&Gas installaties voor particulieren.  Bij acute storingen is Madri snel ter plaatse en kan het probleem vaak in korte tijd worden opgelost. Als particulier geniet u van de inkoopvoordelen die Madri realiseert omdat ook voor het bedrijfsleven, de aannemerij en de lokale overheid wordt gewerkt. Dat betekent voor u het gebruik van prijstechnisch voordelige hoge kwaliteits-materialen. Dit - gecombineerd met de kennis van het Madri-team - zorgt ervoor dat ook uw particuliere installatie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De dienstverlening aan particulieren omvat:
    Advisering over de juiste cv-ketel of het meest geschikte warmwatertoestel
    24 uurs  storingsservice
    Onderhoud en vervangen CV-ketels en warmwatertoestellen
    Het vervangen of het aanleggen van diverse verwarmingsystemen
    Complete aanleg van vloerverwarming
    Aanleg van de gasinstallatie

Madri biedt aantrekkelijke onderhoudscontracten voor uw verwarmingsinstallatie. Hierdoor voorkomt u gevaarlijke situaties en bent u verzekerd van een optimale werking van uw installatie. Een goed afgestelde installatie biedt u namelijk het meeste comfort en werkt zuiniger. Hierdoor maakt u geen onnodige energiekosten.


CV&Gas bedrijven, instellingen en overheden

Madri Totaalinstallateur heeft een eigen team dat gespecialiseerd is in de aanleg en het onderhoud van CV&Gas installaties voor het bedrijfsleven. Hierbij zijn enerzijds parallellen met de CV&Gas installaties voor particulieren, anderzijds kan het gaan om veel grotere en meer complexe installaties. De ruime ervaring van de Madri-professionals en de up-to-date kennis waarover zij beschikken, staat garant voor een perfecte en duurzame installatie. Madri Totaalinstallateur beschikt over de benodigde certificeringen. Daarnaast worden alle projecten uitgevoerd met Madri-motivatie: technisch zoals het moet, efficiënt en duurzaam.

 

"Toch geeft het elke keer weer voldoening wanneer je een klant letterlijk uit de kou hebt gehaald. Soms is een storing simpel en eenvoudig te verhelpen. Andere keren is het een heel gepuzzel, maar als je dan het probleem hebt opgelost, ga je met een tevreden glimlach weg"


 Leslie Oerlemans
 Hoofd servicemonteur